Добредојдовте во Ловен Дом Берово, каде традиционалните малешевски јадења и деликатеси од диво месо ве очекуваат во пријатен амбиент. Нашиот ресторан е посветен на создавање на гастрономско искуство кое ќе го задоволи вашето непце и вашата душа. Во Ловен Дом Берово се гордееме на...

read more